22 Temmuz 2012 Pazar

Alüminyum Giydirme Cephe Sistemleri - 0(216) 660 09 24

Aleminyum Cephe Giydirme,

Transparan cephe, silikon cephe, compact laminant, kompozit levha giydirme sistemleri
Aluminyum Cephe
Ülkemizde inşaat sektörünün gelişmesi nedeniyle, yeni oluşumlar oldukça çoğalmıştır. Gelişen teknolojinin verdiği imkanlar sayesinde, yapılar artık daha güvenli, son derece estetik ve oldukça kullanışlı olmaya başlamıştır. Ev, ofis, iş yerlerinizde kullanabileceğiniz, Alüminyum cephe giydirme sistemi, istenilen renk ve ölçülerde uygulama yapılmaktadır. Uygulanan yerlerde şık görünüm sağlamaktadır. Genelde restaurant, cafe, ofis tarzı yerlerde kullanılan alüminyum giydirme cephe Şimdilerde tüm yapılarda kullanılmaya başlamıştır.

Alüminyum Cephe Giydirme Sistemleri,

Alüminyum sisteminin yapıya çok faydası vardır. Güneş alan cephe, sürekli güneşin verdiği yakıcı ısıyı içine hapseder, akşam olduğu zaman dışarı bırakır, fakat alüminyum sistem güneşten gelen zararlı ışınları yok eder, ısı yalıtımı sağlar. Yağmurlu havalarda, yağmur yapının tahriş olmasına ve zarar görmesine neden olur. Alemimyum giydirme cephe sistemleri bu tür doğal etkenlerden de yapıyı korur. Yani bu demek oluyor ki sadece güzel görünüm elde etmekle beraber, uygulama yapılan yerin dayanıcılığını, uzun ömürlü olmasınıda sağlamış oluyorsunuz.,
Giydirme cephe alüminyum
Aleminyum Giydirme Cephe

Aluminyum Giydirme Cephe Fiyatları,

Cephe giydirme, uygulamanın yapılacağı mekanın durumuna, istenilen renk ve özelliklere bağlı olarak fiyatları değişgenlik göstermektedir. Aleminyum cephe yaptırmak istiyenler için hatırlatma yapmak isterim; yaptıracağınız alüminyum giydirme uygulaması fiyatı alırken şunlarıda göz önünde bulundurmanızı isterim. 
  1. Şık bir görünüm, aynı zamanda temizlemesi kolay,
  2. Isı yalıtımı, uzun ömürlü kullanım,
  3. Yüzeyi düz, darbe, kırılmalara dayanıklı,
  4. İstediğiniz renk, model, ve desenleri mevcut,
  5. Ses yalıtımı sağlar,
Alüminyum esnek olmasıyla her zeminde kolayca şekillenmektedir. Alüminyum hafif metaller grubuna girer bu yüzden yapıda ağırlık yapmaz. Alüminyum Temizlemesi kolay bir maddedir.
Aluminyum cephe giydirme fiyatları yaptığınız zaman çok şeyden tasarruf ve kâr yapmış olacaksınız. Bizlerde ustalık ve tecrübemizle sizlere en kaliteli hizmeti sunacağız.

Aluminyum  İmalat ve Uygulama,

Uzun yıllar büyük projelerde yer almış firmamız, aldığı işi mükemmelliyetin ötesinde, büyük özveriyle çalışıp firmasına yakışır kalitede bitirip, verdiği günde teslim etmiştir.
Aluminyum doğrama, transparan, silikon giydirme imalat ve uygulama yapan firmamız, alanında en iyi hizmeti verenlerin arasında yine öncüdür, liderdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Önerilen Dost Firmalar

Asma Tavan - Bölme Duvar - Alçıpan Dekorasyon - Boya Badana - Asma Tavan - Boya Ustası - Boyacı Ustası - Katlanır Kapı - Katlanır Kapı Modelleri - Alüminyum Katlanır Kapı - Sineklik - Kış Bahçesi