22 Temmuz 2012 Pazar

Transparan Cam Cephe Kaplama Sistemleri - 0(216) 660 09 24

Transparan cephe sistemi,

Yapıların belli bölgelerinde kullanılan, sadece cam ile yapılan sistemdir. Transparan adını verilmesininde nedeni budur, içeriyi ve dışarıyı gösteren kullanıldığı bölgeye göre yer hacmi sağlayan sistemlerdir. Cephe giydirme sistemi son zamanlarda iş merkezleri ve modern kulelerde kullanılmaktadır. Transparan cephe artık tüm yapılarda uygulanabilmektedir. Güzel görüntü, ısı yalıtımlı  transparan cephe sistemi kaliteli kırılmaz camlardan yapılmaktadır, 4 bacaklı ayaklar ile birbirlerine askı aparatına gerek kalmadan köşelerinden montelenmektedir. Transparan cephe fiyatları, tabiki diğer kaplama türlerine göre biraz daha pahalıdır. 
Transparan cephe

Transparan cephe fiyatları,

Fiyat konusu, uygulama yapılacak mekana, zemin şartlarına göre değişebilir. Kullanılacak transparan cam kalitesi de fiyatları değiştirebilir. Günümüz türkiye'sinde gün geçtikçe yenilenen ülkemiz daha modern ve yenilikçi toplum olmaya devam etmektedir.

Transparan cephe uygulama fiyatları, transparan cam cephe
Transparan cephe giydirme sistemi

Transparan cam cephe uygulama ve imalat,

Sektörde Öncü firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Her zaman kaliteli, kalıcı çözümler sunuyoruz. biz  ekip halinde bütün projelerde bulunmaktan mutluluk ve gurur duyarız. Kendimize söylediğimiz en önemli sözümüz.; "HİZMET KALİTESİ TESADÜF DEĞİLDİR..." Transparan cephe kaplama, uygulama, montaj ve bütün soru ve görüşleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz.
"Artı1 Grup"

1 yorum:

Önerilen Dost Firmalar

Asma Tavan - Bölme Duvar - Alçıpan Dekorasyon - Boya Badana - Asma Tavan - Boya Ustası - Boyacı Ustası - Katlanır Kapı - Katlanır Kapı Modelleri - Alüminyum Katlanır Kapı - Sineklik - Kış Bahçesi